Vopsitul parului

imaginea utilizatorului Dora

Fetelor, sunt si eu noua pe aici si voiam sa va intreb. MI s-a spus ca vopseaua de par ar putea dauna fatului. Voi ce stiti? Nu vreau sa-i fac rau copilului, dar tare mi-as dori sa-mi pastrez culoarea blonda. Si cu machiajul? Stiti si de machiaj ceva?

imaginea utilizatorului angelina

Eu nu am auzit pana acum de asa ceva. Eu nu ma vopsesc, dar ma machiez Smile Nu cred ca este adevarat ca dauneaza machiajul si atat timp cat nu exagerezi, ar trebui sa fie ok.

imaginea utilizatorului margareta

Am citit de curand intr-o revista ca femeia insarcinata ar trebui sa evite sa isi vopseasca parul. Vopseaua contine substante toxice care ajung la copil.

imaginea utilizatorului claudia

SI EU SUNT NOUA PE AICI.INTRADEVAR AM AUZIT CA NU E PREA BINE SA TE VOPSESTI IN TIMPUL SARCINI DAR EU MAM VOPSIT SI NU AM AVUT PROBLEME.NU STIU ACUMA PROBABIL DEPINDE SI DE ORGANISM.

imaginea utilizatorului Ina

Nu sunt pareri unanime in ce priveste folosirea vopselei de par in timpul sarcinii.de aceea se recomanda eviarea vopsirii parului in primul trimestru de sarcina. in loc sa te vopsesti e preferabil sa iti faci suvite pt ca vopseaua nu vine in contact cu pielea capului. se pot folosi vopseli naturale ca musetelul sau nucul.

imaginea utilizatorului daniela-deva

m-am vopsit non stop pentru ca trebuia sa fiu o mamica sic. l-am intrebat si pe doctor si a spus sa fac cum vreau eu. cred ca e mai bine si pentru bebe sa ai o stare de confort si sa te simti bine in pielea ta, decat sa devii depresiva cand te uiti in oglinda si pe langa kilogramele in plus sa mai vezi si un par neingrijit si o fata patata.

imaginea utilizatorului Melania

Si eu cred ca mai bine ar fi suvitele decat vopsitul parului, asta daca trebuie neaparat, dar si mai bine ar fi nuantarea cu plante cum ar fi musetelul, henna sau frunzele de nuc; cat despre machiaj, cu cat mai putin cu atat mai bine! Trebuie avut in vedere ca epiderma este ca un burete care absoarbe tot ce intra in contact cu ea, asa ca atentie la cremele pe care le aplicam pe corp si fata! Femeile, mai ales cele insarcinate sunt frumoase prin natura lor, radiaza de fericire la gandul ca vor face curand cunostinta cu ingerasul din pantecul lor ..., asa ca ... ce rost mai are machaijul??? doar timp pierdut!!! Ne ramane suficient timp si pentru machiaj cand cresc copiii si trec si anii peste noi, si atunci poate mai ascundem ceva sub fondul de ten si farduri ...
Natura a creat cele mai frumoase lucruri ...

imaginea utilizatorului blondy7831

felicitariiiiiiii.pt acest sait

imaginea utilizatorului mary82

eu am evitat in primu trimestru sa ma vaopsesc dar dupa am facuto dar vezi ca sunt vopsele mai putin toxice si sunt foarte bunae

imaginea utilizatorului leonorelab

You only need to list down the possible domain names you
would want to register then patiently search the internet service unlimited - http://cort.as/fVMQ
for possible domain availabilities. But a question arises,
if you are working full time in a job on a
fixed salary and rest of the time left after office hours or on holidays and
Sunday you work extra for more income then how much time is left for you to enjoy the life.
Before you finish your registration don't
forget that your personal information and registration data it
will be available to the public and anyone can access it at any time.