viermisori si candida intestinala la 2 ani si 3 luni

viermisori si candida intestinala la 2 ani si 3 luni

imaginea utilizatorului strunf23

buna mamici!!. nu am mai intrat de mult pe acest forum, deoarece am inceput si serviciul. Vreau sa intreb si eu cum ati tratat candida intestinala la un copil de 2 ani si ceva si cum ati scapat de viermisori.
Va multumesc!

imaginea utilizatorului adriana19

Am mai scris la un subiect. Un tratament bun este sa pisezi un pumn de miez de seminte crude de dovleac amestecate cu 2-3 lingurite de miere. Se da pe stomacu gol inainte de micul dejun cate o jumatate chiar o lingurita.
Multa sanatate!

imaginea utilizatorului strunf23

ms frumos pt raspuns!

imaginea utilizatorului zahan adriana

creed ca ar trebui sa iti dea medicu ceva tratament bun ,viermisori se trateaza cu seminte dovleac ,usturoi ,sunt pastilute sau siropele la plafar dar pt candida cred ca trebuie antibiotic .sanatate

imaginea utilizatorului dani 2007

mamico si baiatul meu la 3 ani avea vermisori,candida[ acuma are 4 ani].......fara tratament de la doctoru de familie nui trece ,nu e de gluma cu asa ceva ,eu am patit-o .......eu ii fac din 6 in 6 luni analize la scaun sa vad daca nu are vermisori din nou........multa sanatate

imaginea utilizatorului strunf23

am fost cu el la doctor. am luat albendazolum si giardinaphyt, dar virmisorii nu ne ies la analize, doar ca am observat intr-o zi in scaun. candida a iesit la analize si nu inteleg de la ce a facut-o pt k nu a luat antibiotic decat de vreo 3 ori in astia 2 ani.ma gandeam ca poate a mai fost cineva in situatia asta si ma sfatuieste ceva. va multumesc din suflet oricum pt raspunsuri.

imaginea utilizatorului maria-cristiana

Strumf23, ce fel de analize a-ți făcut pentru candida, sau dacă sunt mămici care au avut copii lor așa ceva cum au depistat-o.
Vă întreb prntru că , Cristinica mea îmi spune că o doare cînd o spăl jos, apoi am observat că se scarpină, și este un pic roșie .
Noi am luat antibiotic acum 3 săptămâni, am luat e 3 feluri până am găsit cu ce ne trece, toate la recomandare amedicului,