Vaccinul si Bebe racit!!!

imaginea utilizatorului Lavinutza

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:Am un ingeras de baietel de 7 luni si trebuia sa mergem la vaccin la 6 luni dar pentru ca nu au ajuns vaccinurile la timp saptamana asta ne-a sunat pediatra sa mergem la vaccin cu bebe!Intrebarea mea este:Pot sa-i fac vaccinul la bebe daca imi este racit? numai ii curge nasucul si mai stranuta din cand in cand. Voi ce parere aveti?Va rog tare mult sa-mi raspundeti daca puteti pentru ca maine ar trebui sa merg cu el la vaccin dar daca e asa racit mie mi-e frica sa merg pentru ca am auzit k nu este voie sa se faca vaccinul dak bebe este racit!Am intrebat-o pe pediarta si ea mi-a zis k nu este nici o problema dak este racit voi ce parere aveti?Sa mai astept nitel pana ii trece raceala?
Big Hug Big Hug Big Hug Kiss

imaginea utilizatorului florado

nu e voie sa faci vaccin dk bb e racit, medicul ar tb sa stie asta
cred ca dk mergi cu el la vaccin si il vede dr nu o sa ti-l vaccineze
pe noi inainte de vaccin dr ne consulta din cap pana in picioare si apoi faceam vaccinul
sanatate

imaginea utilizatorului Maryuta

Si eu stiu k nu e voie s-a faci vaccin daca bebe e racit .... Inainte de vaccin il consulta si daca e racit nu-i face ... Pediatra mea mi=a spus k de e racit s-a mai asteptam pana ii trece ....

imaginea utilizatorului raresanca

LAVINUTZA, sub nici O FORMA NU TRE SA-I FACI VACCINUL DACA E BOLNAV.EU I L-AM FACUT LUI MATEO ABIA LA 10 LUNI SI NU SE INTAMPLA ABSOLUT NIMIK.MAI BINE SA FIE SANATOS CA ASTEA I LE POTI FACE ORICAND,DECI TRE SA FIE PERFECT SANATOS. EU I L-AM INTARZIAT CA BA A FOST RACIT,BA ERA AGITAT DIN CAUZA DINTILOR SI I L-AM AMANAT I L-AM FACUT CAND A FOST PERFECT SANATOS.DECI NU TE GRABI CA NU ARE ROST.POTI SA-I FACI MAI MULT RAU.

imaginea utilizatorului procaalina

cand bebe este racit nu se face vaccin,lui teodor cand ia curs nasucul si tusea un pic nu i la facut parerea mea e sa mai astepti....dar poti sa mergi la medic ca sa il consulte si sa ii dea ceva pt raceala...insanatosire grabnica

imaginea utilizatorului giulestina

da asa e si pe noi dc ne-a intrebat daca e racita,altfel nu ii face,dar poti merge sa il consulte si vezi ce zice dc

imaginea utilizatorului alexia84

Si eu am un baietel de 6 luni si la celelalte 2 vaccinuri doctorita mi l-a consultat chiar daca i-am spus ca nu e racit, sa fie sigura. Si eu asa stiu si ea asa a spus ca nu se face vaccin daca bebe e racit. Nu stiu ce pediatra ai, dar e prima data cand aud ca e ok sa faca vaccin daca e racit. Eu as zice sa astepti, ce e cu graba asta?

imaginea utilizatorului Lavinutza

pentru sfaturi dragelor Big Hug Nu stiu ce sa zic dar chiar nu imi place de loc de pediatra noastra pentru ca asa am stiut si eu k dak bebe e racit nu-i voie sa i se faca vaccinul si intentionat am intrebat-o dak nu e poblema k e racit si mi-a zis:"Nu e nici o problema si dak are temperatura nu se intampla nimica: Worried Nu stiu ce sa zic dar oricum nu ma duc cu puiutzul la vaccin pana nu ii trece raceala cu toate k ma sunat si ne-a programat pe maine! Thinking Mai bine stau pana ii trece racela de kt' sa ma risc Not Talking Day Dreaming .

imaginea utilizatorului annelisa

NU, nu se face vaccin la bebelusi raciti, e periculos, mai asteapta pina e bine.