Trompe uterine infundate

imaginea utilizatorului elizanicole98

Buna ziua,mamici!As dori sa stiu daca exista pe forum vreo mamica sau vreo graviduta cu aceasta problema si as vrea sa stiu ce tratament trebuie urmat sau la ce medic si-au tratat problema asta.Multumesc anticipat.

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului allessia

buna georgia! ce mai faceti? nu v-am vazut demult pe forum.... Big Hug

imaginea utilizatorului elizanicole98

buna,allessia,uite si noi putin pe aici,eu mai intru din cand in cand mai citesc.voi ce mai faceti?mai papati titi?sunteti bine,sanatosi?edi e la gradi,ii place mult,s-a aciomodat foarte bine,a invatat o gramada de lucruri,a avut si serbare cu mos craciun a fost minunat.

imaginea utilizatorului sararalu

inainte de a ramane insarcinata am facut si eu desfundare de trompe...ca nu ramaneam si medicul vroia sa stie sigur daca asta e motivul....insa nu asta a fost ....dar se spune ca dupa ce faci asta poti ramane mai repede insarcinata...ca cica substanta aceaea de contrast desfunda trompele....mai mult de atat nu stiu....sper sa ti fi fost de ajutor

imaginea utilizatorului Katri

Cred că, cea mai sigură cale e intervenţia laparoscopică. La mine, după o astfel de intervenţie, s-a reuşit doar desfundarea unei singure trompe. Ar mai fi şi instilaţiile utero-tubare, dar sunt foarte dureroase şi dacă nu se reuşeşte se ajunge tot la laparoscopie.