TESTUL DE SARCINA INFLUENTAT DE CHISTURILE OVARIENE??

TESTUL DE SARCINA INFLUENTAT DE CHISTURILE OVARIENE??

imaginea utilizatorului Ramonik@

bUNA FETELE ..vroiam sa va intreb ceva...am o verisoara de 18 ani care crede k e insarcinata..a facut un test a iesit pozitiv...si are chisturi la ovare..le-a descoperit saptamana trecuta....poate influenta siguranta testului de sarcina..e posibil sa nu exieste nici o sarcina si sa fie pozitiv din cauza chisturilor?

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului beatrice

nu, nu cred ca are vreo legatura rezultatul unui test de sarcina cu chisturile ovariene....

imaginea utilizatorului alina_tm86

nici eu nu cred ca are vreo lecatura una cu alta ....

imaginea utilizatorului cristinutza030391

eu cred ca este posibil deoarece simptomele chisturilor ovariene sunt: dureri premenstruale, ciclu neregulat sau absent. Uneori, cantitatea de sange eliminata la menstruatie devine ori foarte mare, ori foarte scazuta,sau durerile confundate de cele mai multe ori cu dureri de apendicita.

imaginea utilizatorului corry

nici eu nu cred ca are vreo legatura,insa foarte mare atentie...am avut o verisoara care a ramas insarcinata avand chisturi ovariene...din pacate acestea pe timpul sarcinii au crescut mai mari decat fatul si a trebuit ca sa renunte la copil la sfatul medicului deoarece il afectase,,,iar acum am o prietena care nu poate sa ramana insarcinata tot datorita chisturilor,ia tratament de 6 luni pt inlaturarea lor iar dupa aceea bebe,,,,ce sa zic mult succes si sa mearga urgent la medic!

imaginea utilizatorului ramoalexa

si eu am chist pe ovar si nu are nici o legatura cu testul de sarcina daca a iesit pozitiv inseamna ca e sarcina

imaginea utilizatorului ramoalexa

mie mi`a zis doctorul ca nu ma afecteaza cu nimic pt ca e chistul mic e normal daca e chistul mare sa afecteze sarcina doar o data pe an trebuie sa mergi la medic nu sa astepti zece sa te trezesti cand ii mai grav doamne fereste nu e de joaca cu ele macar atat meritam si noi un control o data pe an pt sanatatea noastra

imaginea utilizatorului edyrem1

e cam gravida... nu stiu daca o sa o bucure vestea sau nu, dar chistul ovarian nu iese pe test... pt ca chistul nu contine hormonul de sarcina, singurul care modifica componenta urinei cand suntem insarcinate... si eu am avut 5 chisturi pe un ovar si 4 pe celalalt cand am ramas cu luca... le-am eliminat, le-a resorbit organismul, nu stiu dar nu mai sunt acolo, insa si eu cunosc o tipa pe care au operat-o la 4 luni de sarcina pt ca avea un chist care depasea sarcina in greutate... si trebuia sa aleaga, ori se opereaza de chist, ori murea beblusul... suna crud... au operat-o in timpul sarcinii, bebelusul a supravietuit desi a avut complicatii in timpul operatiei (la clum, bineinteles), apoi a nascut prin cezariana ca nu avea de ales... dar e fericita ca baietelul ei traieste. Smile