Tensiune mare in sarcina

imaginea utilizatorului Ioana_p

Sunt insarcinata si am tensiunea mare 14/8. Medicul ginecolog mi-a recomandat sa nu mananc sarat, sa nu beau deloc cafea si mi-a prescris vitamine.
Tensiunea trebuie monitorizata si acasa, de aceea am nevoie de un tensiometru. Nu stiu de care trebuie sa cumpar de brat sau de incheietura?

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului stella

Buna.Si eu am avut probleme foarte mari cu tensiunea...a trebuit sa iau tratament--7 pastile pe zi.. in prima sarcina...iar acum sunt insarcinata a 2 oara si deja am probleme cu tensiunea..imi creste...eu iti recomand..cel de brat..e mult mai precis..si ca sfaturi odihna,,elimina sarea.si cofeina...Sarcina usoara!

imaginea utilizatorului ZitaEva

Eu sunt de parere ca cel de brat e mai precis! Sarcina usoara

imaginea utilizatorului Diancik

da, sarea e unul din motive, pentru care creste tensiunea in timpul sarcini, incearca sa eviti cat de mult sarea si mancarea acra, primele zile va fi mai greu, dar cu timpul te vei obisnui.

imaginea utilizatorului zahan adriana

14 cu 8 nu mii se pare tensiune mare .......e drept de aici in sus se poate zice ca incep problemele .eu cu prima sarcina am avut tensiune de la 5luni am luat nifedipin si diazepan,totul s-a terminat cu bn dar aveam tensiunea 200 cu 140 chiar si mai mare .am fost minitorizata tot timpul .cu a 2 sarcina am avut tensiunea foarte buna peste 14 cu 8 nu mi-a trecut niciodata.totul e sa te feresti de sare si trebuie multa odihna fara stres ,nervi,etc.
tensiometrul eu am avut de mana e bun totul e sa nu te misti deloc sau sa vb in timpul masurari .
trebuie tinut cotul pe masa iar apoi ii dai drumul insa cea mai mica miscare o va arata mai mare.mie asa mi-a explicat dr. dar clar ca cel de brat ar fii mai sigur .
sarcina usoara

imaginea utilizatorului catandry

d 14 cu 8 e mare daca cea normala e 9 cu 6 cum o am eu. depinde de la persoana la persoana. sanatate, sarcina usoara si ai grija de tine!

imaginea utilizatorului nadina36

asa am avut-o si eu in ultimele 2 luni, am tinut regim si a fost bn pana la urma

imaginea utilizatorului aimee02

Eu am tensiometru de brat Healthy Line. Este foarte bun si il recomand.

imaginea utilizatorului antona

eu am avut intotdeauna tensiunea mica, soacra mea insa o are mare si o monitorizeaza mereu; are un tensiometru de brat...multa sanatate si sarcina usoara!