suflu sistolic

imaginea utilizatorului isabella.S

buna mamicilor,eu sunt noua pe aici,am o intrebare ptr voi sunt mamica unui baietel de 5 luni ,recent am fost la medicul pediatru ptr un control ,baietelul dormea si cand ia ascultat inimioara i-a descoperit un usor suflu sistolic,puteti sa imi spuneti daca v-ati confruntat cu asa ceva si dupa cat timp sa inchis acest suflu?va multumesc,

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului lenalenna

BAIATU MEU S-A NASCUT CU SUFLU SISTOLIC DE GRADUL 2.DESI AM MERS LA CONTROALE PERIODICE SI ARE DEJA APROAPE 11 LUNI NU I-A TRECUT.DOC MI-A ZIS CA DAK ALAPTEZ ACEST SUFLU SE VA INCHIDE CU TIMPU.ACUM DEPINDE SI DE CE GRAD ESTE .LA UN ANISOR MERGEM PT ECOCARDIOGRAMA SA NE ZC DAK ESTE VB DD FERESTE DE VREO MALFORMATIE A INIMII SAU DOAR DE O "CASUTA'NEINCHISA.MULTA SANATATE

imaginea utilizatorului alinagabryella

Buna!
Si baietelul meu are suflu sistolic gr 1.Are 11 luni,atunci cand mi-a zis dr avea 8 luni.Nu stiu cand trece...nu am mai fost de atunci

imaginea utilizatorului biankaVintila

STIU PE CINEVA CARE ARE BAIETEL C-AM DUPA 6 LUNI I S-A INCHIS SUFLU.NU TE INGRIJORA INAINTE DE VREME AM AUZIT CA E CEVA FRECVENT LA BEBELUSI.

imaginea utilizatorului allynna

Si baietelul meu a avut pana pe la 7 luni cand a trecut cica...

imaginea utilizatorului maria-cristiana

Bună Isabella! sunt Elena, fetița mea cea mare a a vut suflu sistoloc care s-a închis la 1 an și un pic. Dacă este suflu fiziologic se inchide f probleme, dar ar fi bine să mergi la un medic cardiolog bun, care să îi facă un ecograf, el e singurul care va spune ce fel de suflu are. Administrează-i vigantolul zilnic, dfacă alăptezi este f bine. Noi am fost și la 3 ani la control la eco, asa pentru liniștea noastră.

imaginea utilizatorului biubiuruza

si de cateva luni ne-a zis pediatrul ca nu mai este...

imaginea utilizatorului isabella.S

buna mamicilor,va multumesc mult ptr raspunsuri,doctora ne-a spus ca este un suflu sistolic fiziologic dar fffffff discret,vedem pe parcurs,imi pare nespus de rau ca nu m-am putut bucura de sarcina asa cum ar fi trebuit din cauza unui triplu test din care rezulta risc crecut de trisomia 18,am stat cu atat de mult stres toata sarcina,multumesc lui D-zeu ca sa nascut sanatos,inca o data va multumesc ptr raspunsuri si pupici

imaginea utilizatorului terciu ionela

si baietelul meu a avut suflu sistolic,dar la noi s a terminat cu operatie pe inima in urma cu 2 luni..asa ca nu e de joaca..un control amanuntit te va linisti..

imaginea utilizatorului isabella.S

imi spui te rog ce grad a avut baietelul tau?la suflu ma refer ,imi pare nespus de rau,merci

imaginea utilizatorului andretag81

si eu am suflu sistoic. mi l-au descoperit abia la 24 ani! nu necesita tratament! nu e asa grav, depinde de grad!

imaginea utilizatorului terciu ionela

ca e un banal suflu care dispare..peparcurs..dupa 3 luni obs ca i se invineteau usor unghiutele..am ft eco,electro..si i s a pus diagnostic suflu sistolic grad 4.tetralogie fallot si altele..e mult de povestit prin cate am trecut intr un an..bebe are 15 lunite..

imaginea utilizatorului maria-cristiana

dacă e fiziologic , nu-i nci o problemă, cele de gr III, sau IV sunt mai grave, dar la voi nu e cazul. Pentru liniștea ta , ți-am zis mergi la un cardiolog, și el te va lămuri.

imaginea utilizatorului DANAUTA ELENA

BAIATUL MEU MIHAI S-A NASCUT CU SUFLU SI ACUM ARE 2 ANI SI 8LUNI SI MAI ARE UNDE MA SFATUITI SA MAI MERG CU EL ,AM FACUT ECO CORD LA 1 LUNA 4 LUNI SI APOI LA UN AN LA GRIGORE A. SI Dra MI-A ZIS CA NU ESTE CAZU CA ESTE UN SUFLU NORMAL VA ROG AJUTATIMA

imaginea utilizatorului maria-cristiana

Dacă nu se învineţeşte şi nu are probleme de respiraţie, oboseală, a crescut conform vîrstei nu ai de ce să-ţi faci probleme.
Medicul cardiolog ce ţi-a zis? ce fel de suflu are, dacă este doar fiyiologic, se închide acea găurică din muşchiul inimii, dar cel mai bine îţi va zice un cardiolog bun.
Noi am mers periodic la control de la naştere pînă aprope de 6 ani, chiar dacă la controlul de 3 ani jumătate ne+a spus că s-a închis şi e totul ok.