Scaun negru

imaginea utilizatorului Costel

Bun găsit. Fetiţa mea s-a pomenit din senin, în urmă cu două zile, cu o febră violentă şi rezistentă. Toate leacurile ştiute, prosop cu apă şi oţet pe piept şi la picioare, nurofen, novocalmin în fund, n-au avut nici un rezultat. Febra a ţinut trei ore, 39,5. Abia cu împachetări totale a cedat, şi cu greu. În noaptea aia a făcut de două ori febră. Ieri dimineaţă am mers la pediatru, care ne-a găsit cu roşu în gât. Ne-a prescris Augmentin, Nurofen şi un sirop de tuse, deşi nu tuşeşte. Înainte cu o seară fetiţa a acuzat dureri abdominale. Ieri a acuzat din nou astfel de dureri, iar acum este stricată la burtiţă: face scaune moi, uneori cu mucozităţi, iar acum moale şi de culoare maro închis - foarte închis. Arată ca un ficat de pasăre, dar care se dispersează uşor la mişcare. Mâine mergem cu o mostră pentru examenul coproparazitologic. Să fie vreun virus ceva? Aveţi idee? Durerile abdominale sunt, de fapt, nişte crampe care nu durează mult. Ştie cineva ceva?

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului ale_ioana

baiatul meu a avut la 2 luni jumate aceasta problema.a fost diaree infectioasa.face des caca?

imaginea utilizatorului elizanicole98

asa arata diareea la bb si poate fi de la augmentin.orice antibiotic are ca reactie adversa si greturi,varsaturi si diaree,.eu nu as da augmentin la copil deoarece e un antibiotic foarte puternic si ii poate afecta rinichii.

imaginea utilizatorului raluca08

o nepotica de a mea a avut diaree acum o saptamana are 1 an si 5 luni si a avut diaree si ia dat loperamid si in 2 zile a avut efect

imaginea utilizatorului ale_ioana

incearca sai dai debridat sirop.e foarte bun si regleaza tranzitu intestinal.

imaginea utilizatorului ale_ioana

parerea mea este sa mergi la medic,nu e de jucat daca vezi ca se face verzui spre negru.

imaginea utilizatorului elizanicole98

costel,cat are fetita ta?

imaginea utilizatorului Costel

Fetiţa mea rae cinci luni şi şapte luni. O vecină mi-a zis că s-ar putea să fi contractat virus şi la gât şi la stomac. Aşa a păţit copilul ei, de şase ani, în urmă cu o săptămână. A urmat injectabil.

imaginea utilizatorului Costel

Marţi noapte a făcut febră puternică. Abia cu împachetări totale am rezolvat problema, pe moment. A mai făcut o dată. Miercuri am fost la pediatru. I-am zis şi de crampe, dar n-a găsit nimic. Tot miercuri am început să îi dăm augmentin, prescris din cauza infecţiei la gât - roşu în gât. În aceeaşi zi, spre seară, a început să iasă afară cu mucozităţi. Apoi s-a subţiat treptat. Astă seară, joi, a făcut maro foarte închis. Cam acesta este filmul. Dimineaţă mergem iarăşi la medic.
Vă mulţumesc pentru răspunsurile prompte. Noapte bună!

imaginea utilizatorului michi

mai are febra? S-a gindit medicul la rozeola infantila? Scaunul moale e de la antibiotic.

imaginea utilizatorului Costel
Nu

Febră nu mai are. Doar cu scaunul mai sunt probleme. Azi văd că nu mai are nici crampe. Urmăm cu Augmentin. S-ar putea de la el să fie problema cu scaunul. Între timp o hrănim cu supă cu multe zarzavaturi.

imaginea utilizatorului elizanicole98

si orezul fiert e bun.mare grija sa nu se dezhidrateze

imaginea utilizatorului alex

sa ii dai si biotics beby pentru ca reface flora intestinala daca ii dai antibiotic si ii bun si pt diaree,nu ti-a spus medicul.mie de la cj dr universitar mia dat asa. sa va faceti bine