sangerare in timpul sarcinii

sangerare in timpul sarcinii

imaginea utilizatorului andreea77

fetelor nasa de botez a lui maxy este insarcinata in 8 sapt,asta a trebuit sa plece de la ziua lui maxy( dupa ce a taiat motul),la spital la urgente pt ca are dureri mari de ovare si sangerari,doctorii au oprit-o acolo!!
mamici o fi oare de rau???...imi fac griji enorm Sad( ea e cea mai bune prietena a mea Sad( si asa mult si-a dorit sa faca un bebe!!
dati-mi va rog o parere!!

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului maira

Nu stiu ce sa spun dar ii doresc multa sanatate

imaginea utilizatorului gogosik

Cauze: Indiferent de vârsta sarcinii, sângerarea poate apare în cursul unui examen genital, după contactul sexual, în cursul unor infecţii sau după traumatisme (lovituri abdominale), deoarece vascularizaţia regiunii genitale este semnificativ crescută în timpul sarcinii.
Sângerarea din timpul primului trimestru de sarcină (primele 3 luni) apare în 20-30% din cazuri, dintre care jumătate se soldează cu avorturi. Uneori această sângerare poate fi normală, fiind cauzată de implantarea oului la nivelul peretelui uterin. Această sângerare apare de obicei în cantitate mică, aproximativ în aceeaşi zi în care ar fi trebuit să apară ciclul normal. De aceea poate fi confundată cu ciclul, făcându-te să te înşeli în privinţa faptului că ai rămas însărcinată.
Alte cauze de sângerare în primul trimestru pot fi iminenţa de avort, avortul spontan, avortul incomplet, decesul fătului în uter sau sarcina ectopică (extrauterină).

imaginea utilizatorului gogosik

dar sa speram ca nu este cazul...multa sanatate prietenei tale si sa duca sarcina la bun sfarsit...si eu am avut mici sangerari cand am fost insarcinata dar nu am avut dureri si am facut un tratament si mi-au trecut...sa-i dea dumnezeu sanatate si sa fie bine Big Hug Big Hug Big Hug

imaginea utilizatorului andreea77

Sad( ma doare inima mamici sa va spun,dar nasa lui Maxy a pierdut sarcina aseara la spital Sad( e f dureros si pt mine,nu vreau sa imi imaginez cum este pt ea!!

imaginea utilizatorului andreea77

Un alt inger s-a ridicat la cer! Sad(

imaginea utilizatorului Dumitrascu Diana

i-mi pare foarte rau pentru ea,sigur e distrusa....sper sa vina un alt bebe cat mai repede.

imaginea utilizatorului Luluta

cu primul bebe,e f. f. dureros si fizic dar mai ales sufleteste

imaginea utilizatorului edyrem1

doamne,nu pot sa cred... sa stii ca in tine traieste un sufletel si sa il pierzi... parte din tine... foarte trist!!! Crying