operatie de polipi

imaginea utilizatorului Arianna

Buna! Ma numesc Amalia si am o fetita de 9 ani . Dupa un consult medical de rutina mi s-a spus ca are polipi si trebuie operata. Sunt din Pitesti. Ce medici imi recomandati? Am auzit de dr. Gheorghe si dr. Ursuleanu de la Budimex. Voi ce stiti? Multumesc anticipat!

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului mederos1975

Buna,
Dr.Gheorghe Dan de la Budimex il poti gasi la Clinica medicala Apolo 021.410.17.70 - consultatia 1.500.000lei si daca ajungi la operatie de polipi aceasta costa 350 Euro la cursul zilei din ziua operatiei si mai sunt de facut 2 analize (timpii de coagulare si hemoleucograma platite separat). Noi am tot mers la dr. Gheorghe Dan care a tot amanat operatia de polipi crezand ca se va rezolva problema copilului fara interventie.
Marti, 13 aprilie 2010 la ora 13 suntem programati la dr. Ursuleanu pentru operatia de polipi.
Te vei intreba de ce dr.Ursuleanu si nu dr. Gheorghe Dan cu care am inceput initial colaborarea.
In primul rand 350 Euro este o suma fantastica pentru o operatie de polipi, clinica Apolo a dr. Gheorghe nu colaboreaza cu Casa de asigurari de sanatate pe cand Clinica Tinos a dr. Ursuleanu se afla in coplata cu CNAS.
In concluzie cu trimitere de la medicul de familie operatia la clinica particulara a dr. Ursuleanu ma costa 6 milioane si inca 740.000 lei vechi acele analize.
Sunt cei mai buni medici Orl de la Budimex.

Bafta!