Nitriti in urina

imaginea utilizatorului geana24

fetelor v-ati confruntat cu asa ceva in sarcina?mi-a iesit la nitriti valoare pozitiva,si doctorul mi-a zis ca e posibil sa am infectie urinara.mi-a dat sa repet examenul de urina,dar m-au programat tocmai pe 25. din ce am citit pe net nu prea e bine sa ai nitriti in urina in sarcina.voi ati avut asa ceva?ce tratament ati facut?

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului Diancik

Nu te panica, repeta analizele, uneori mai fac greseli si cei de la laborator, o doctorita ma invatat ca analiza de urina se ia de la mijlocul jetului urinei, ca cica e mai buna asa, foloseste neaparat un recipient steril.

imaginea utilizatorului adrian.andrei

Nitriti in urina sunt specifici pentru prezenta unei bacte.Prezenta leucocitelor in cantitate mare si a nitritilor in urina semnalizeaza o infectie urinara produsa de bacterii ca Escherichia coli, Enterobacter, Klebsiella, Citrobacter riurii Ceea ce este specifica in sarcina .Pentru linistea ta repeta analiza dar avand mare grija la modalitatea de prelevare conteaza ff mult ca urina sa fie recoltata la mijlocul jetului urinar ,in prealabil facandu-se o toaleta riguroasa .