fetelor laptele praf hipp se gaseste in italia

fetelor laptele praf hipp se gaseste in italia

imaginea utilizatorului simonik

mamici din italia imi puteti spune daca la voi se gaseste lapte praf hipp si de vigantol cred ca sunt in farmacii.noi intentionam sa plecam o perioada si vrem sa stim la ce sa ne asteptam.astept raspunsurile voastre multumesc...sanatate

imaginea utilizatorului FILLI

simonik , aici in italia nu am vazut niciuna din denumirile enumerate de tine, eventual schimbi laptele cu marca Mellin sau Aptamil sant printre cele mai bune , indicate de pediatri, le gasesti sub forma de lapte praf sau lichid , deja preparat. se mai gaseste marca Humana, dar poate in farmacie s-ar gasi si alte marci nu asa populare. eu la fetita mea de aproape 8 luni ai dau Mellin. tot din gama Mellin sant si fructe si carnita si alte pape pt beblusi. te atentionez ca laptele la cutie costa in jur de 17-18 euro Mellin 1 de la varsta de 0-6 luni , iar Mellin 2 costa cam 15-16 euronde la 6-12 luni. ai sa vezi tu , te orientezi cand sant oferte , sant mai ieftine.

imaginea utilizatorului elizanicole98

simonik,ce mai faceti?ai reusit sa intarci fetita?

imaginea utilizatorului simonik

nu nu am reusit elizanicole dar de cateva zile a inceput sa bea ziua lapte praf hipp dar noaptea tot asa dansuri numai san de 5 6 ori .NU MAI POT.

imaginea utilizatorului simonik

picaturi vigantol se gasesc in italia ?doamne nimeni nu imi raspunde

imaginea utilizatorului elizanicole98

de ce nu iti iei de aici vigantol,mai ai nevoie de cateva ca se da doar pana la 1 an si jumatate
nici eu nu l-am intarcat pe edy,nu stiu ce-o sa fac Sad