faceti aerosoli la copii?

imaginea utilizatorului Rozicutza

fetelor voi faceti aerosoli la copilasi cand sunt raciti??ce solutii folositi?

imaginea utilizatorului maia29

nu am facut niciodata si habar nu am cum se fac.in schimb am facut naturali.adica ne am plimbat pe malul marii la 6 dim si era tare placut.

imaginea utilizatorului scumpilici

eu una nu am facut, dar dk imi indica medicul ii fac. Si solutiile tot dr ti le da. Am vazut k cel mai popular e ventolin

imaginea utilizatorului Laura0101

Da, fac...doar cu ser fiziologic dacă raceala nu e puternica....dacă e puternica dr mai pediatru mi-a zis sa-i fac cu amestecul dintre 10 ml ser si 2 ml dexametazona ...in nebulizator pun aproximativ 3-4 ml odată din mixtura obținută....

imaginea utilizatorului maira

Nu am facut si nici nu stiu cum se face

imaginea utilizatorului angelwings

eu merg cu mara de 3 ori pe saptamana la ocna la erosoli .......e mai bun decat orice

imaginea utilizatorului iannis

da..de cate ori a avut nasucul curgator sau cand mi.a facut formele de laringita si faringita..daca nu e raceala puternica este suficient serul fiziologic..

imaginea utilizatorului iannis

da..de cate ori a avut nasucul curgator sau cand mi.a facut formele de laringita si faringita..daca nu e raceala puternica este suficient serul fiziologic..

imaginea utilizatorului beatrice

Nu am facut niciodata pt k nu a fost nevoie dar daca e necesar facem bninteles cu solutii recomandate de pediatra!

imaginea utilizatorului Laura0101

Ștefana, ți-a dat voie dr sa comori in Ocna cu bebelul? Ca mie dr pediatru mi-a interzis absolut pana la un an.... Sad

imaginea utilizatorului Laura0101

Sa cobori....scuze!

imaginea utilizatorului LOORE

nu am facut nici noi slava domnului ,,dar daca este nevoie o sa feacem ,dar sper sa nu fie ,,

imaginea utilizatorului ioana susca

nici noi nu am facut asa ceva pt ca nu am fost raciti niciodata si nici nu stiu cum se face dar am auzit ca este bine si sigur as face daca bb ar avea probleme

imaginea utilizatorului angelwings

laura nici nu l-am intrebat . cand a trebuit sa ii fac vaccinul de 2 luni nu i l-a putut face pentru ca avea putin rosu in gat si a zis dr sa mai asteptam asta se intampla lunea ...... marti miercuri si joi am fost la ocna pana vineri nu a mai avut copila nimic . si i-am zis ce am facut si a zis foarte bine. seara de la 8 e gratis si e plin plin de mamici cu bebelusi si mai mici de cat a mea (3 luni are mara) este foarte bine sa mergi cu bebe mai ales ca totul este natural. si cel mai bine daca cunosti si esti din sibiu e sa stai langa lacul brancoveanu . la iarna vom merge la salina din sibiu de langa steau rosie si la turda si la praid . eu zic ca e multmult mai bine decat cu aparate . bine din lipsa de altceva sunt foarte bune si acelea . aaaaaaa avea si muci si de vreo saptamana jumate nici macar un muc cat de mic

imaginea utilizatorului Rozicutza

stefana ca esti aproape de ocna,de la noi e tare departe 260 km

imaginea utilizatorului angi_kapa

nu am facut niciodata ca nu a fost cazul ...sa nu zic intr-un ceas rau nu prea a fost bebe racit.....multumesc lui D-zeu.

imaginea utilizatorului biankaVintila

stiu ca e foarte indicat luna, o sa cumpar curand si eu

imaginea utilizatorului Ratzusca

Eu fqac acasa, este foarte bun, facem si noi cand incepem sa racim si ne trece. Folosim clorura de sodiu, este foarte bun, para am fi la salina. Alte medicamente inca nu a fost cazul sa folosim. Facem aerosol ca sa prevenim raceala cand vedem ca suntem suspecti si ne trece. La Amalia chiar ii place, este silentios, cu ultrasunet si ea tine singura masca, ca nu ii place daca ii pun cu elastic.

imaginea utilizatorului maraki

nu am facut niciodata si sper sa nu fie nevoie.

imaginea utilizatorului Laura0101

Multam Ștefana! Kiss
Acu' na! urmează sa plecam la mare pt aerosoli, dar cand mă voi întoarce sigur voi cobori si in salina cu fetele....ca tare bine i-a mers celei mari...am si aparat salinizator, cu cartușe de sare si nebulizator, dar tot nu fac cat o ședința la Ocna....pupici!