dureri si intepaturi sub burta:(

dureri si intepaturi sub burta:(

imaginea utilizatorului marylena89

de careva zile ma doare burtica si ma inteapa pe sum ea.cateodata intepaturile imi strabat toata burta..iar pe bebe il simt ca misca mai jos decat pana acum toto cap sub burta.voi v-ati confruntat cu asa ceva??la doctor nu pot merge decat peste cateva zile cand vine din concediu, dar sunt ingrijorata.voi ce ziceti? va pup

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului cris_stan

Durerile si jena abdominala in perioada sarcinii sunt foarte des intalnite..
Trebuie sa tii cont de anumite caracteristici ale acestora : varsta sarcinii, daca ai mai avut dureri pana acum? au aparut brusc? scurgeri?
intensitatea durerilor? cat de frecvente sunt? Toate acestea sunt foarte importante.. Daca ai multe raspunsuri de DA, si daca durerile sunt puternice, du-te la camera de garda pentru un control , eco..nu astepta medicul tau pana vine, cu toate ca el cunoaste sarcina in cele mai mici detalii, sunt cazuri in care asteptarea si neprezentare la medic au consecinte..
Mai bine sa te duci si sa nu fie nimic grav...decat sa treci cu vederea probleme mai serioase.

Ai grija de tine si de micutul tau!

imaginea utilizatorului cris_stan

Completez ca oriunde te adresezi unui serviciu medical de urgenta , insarcinata fiind, iti vor acorda asistenta medicala, nu te trimit acasa sau sa te adresezi medicului actual. Sunt obligati sa te vada, pentru ca exista anumite protocoale, in care sarcina are prioritate.
Si cu siguranta medicul tau ar fi de acord si te-ar sfatui la fel.

imaginea utilizatorului angelwings

buna siu eu am avut dureri si intepaturi dar mi-au trecut cu duphaston (la sfatul medicului) dar eu am avut probleme la un ovar si de aceea aveam neplaceri. cand mergi la control nu stiu zic si eu pune-l sa iti verifice si ovarele . Sanatate!

imaginea utilizatorului marylena89

sunt in luna 7.durerile au aparut brusc nu am mai avut probleme pana acum de nici un fel decat din cand in cand cate o durere mica de burtica care din cate am inteles sunt normale.maine o sa ma duc la dr sa vad ce zice poate ma mai linisteste.va pup pe voi si burticile:D