durere la ureche

imaginea utilizatorului Dia_Giulia

ce se poate face?in afara de medicamente,ca nu le pot lua,ceva cald care se pune la ureche,ca ma doare in interior si mi se pare ca sunt si amigdalitele inflamate.voi ce recomandati?pt durere de gat,pastile am,dar urechea asta ca ma deranjeaza de asta noapte!!!

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului giuliadiana

nu cumva ai prins curent.stiu ca poti sa apronzi o tigara si sa o tii in ureche cu filtrul sa-ti traga curentul.eu pt gat cand am fost racita am luat pastile de supt decasept maxin 4 pe zi si sprei pt gat si nas bioparox.gincologul mi-a recomandat.nasa mea a facut dus zilele trecute si dupa dus s-a trezit cu durere de ureche si defapt avea un dop de ceara.a fost la orl si asa a scapat de durere.si ea are 22 sapt de sarcina

imaginea utilizatorului bratu ana maria

PICATURI OTOCALM..

imaginea utilizatorului alinaioana

picaturile astea sunt pentru copii si doar calmeaza nu vindeca ..daca ai ceva in urache ..de ce nu mergi la un doctor ... ???

imaginea utilizatorului iannis

cel mai bine pune ceva cald..de exemplu musetel uscat pus intr.un prosopel si incalzit deasupra aburilor si pus la ureche,la fel de bun e si busuiocul sau cateva cani de ceai cat de cald poti bea..daca ai crema de galbenele poti unge urechea si apoi saaplici macar un prosop cald sau o compresa.

imaginea utilizatorului Dia_Giulia

daca ma doare si maine,voi merge in farmacie.multumesc.cand vine sotul,voi incerca cu tigara si dupa cu musetelul.