cum se calculeaza perioada de fertilitate?

cum se calculeaza perioada de fertilitate?

imaginea utilizatorului niculina

cum se calculeaza perioada de fertilitate,adica cand din luna esti fertila si cand nu .dana parca tu aseara spuneai ceva ca nu am f in per fertila cum ai calculat,ma iertati dar de sambata de cand sa intamplat sunt tare stresata.

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului onuka

e diferita ... la fiecare femeie in parte se calculeaza in functie de durata CM, daca ai un CM regulat respectiv la o durata de 28 zile ovulatia se produce din a 10-a pana in a 14 zi atunci e perioada in care se elimina un ovul spre fecundare, dar la unele femei Ovulatia e mai repede s-au mai tarziu depinde

imaginea utilizatorului alinagabryella

Buna.
10 zile inainte de menstruatie+10 zile cu tot cu menstruatia si ce ramane esti fertila.adica daca ai avut pe 15,de pe 5 panape 15 nu ramai ,nici de pe 15 pana pe 25,deci per fertila este intre 25 si 5.Dar stai liknistita k nu ai cum sa ramai cu POSTINOR.

imaginea utilizatorului paulanicolae78

din cate cred eu ca stiu se calculeaza asa:din prima zi de ciclu numeri 10 zile,dupa astea 10 zile incepe perioade fertila ce dureaza tot 10 zile,dar nu stiu sigur,sunt sigura ca alte mamici stiu mai bine!

imaginea utilizatorului ALINA57

se poate calcula incepand cu prima zi a ultimei perioade menstruale sau calculand 12-16 zile pana la urmatoarea perioada. Majoritatea femeilor ovuleaza intre Ziua 11 si Ziua 21 a ciclului, numarand din prima zi a menstruatiei.

imaginea utilizatorului crismina

uita-te pe net...este un site in care scrii perioada cm si ei iti dau per fertila...daca am timp mai indata iti caut eu si iti trimit link-ul...dar asa e din prima zi de ciclu numeri 14 zile a 14-a zi e ziua cea mai fertila..in jurul ei mai sunt 3 inainte si 3 dupa...zile.....deci sunt 7 zile fertile dar cea mai fertila zi e a 14 incepand cu prima zi a cm....indata caut si iti trimit.

imaginea utilizatorului niculina

am sa va tin la curent