a cazut bebe !!! SOS

imaginea utilizatorului natanela

Fetelor !

Acum cjumate de ora am sunat pediatra si vorbeam cu ea si l-am lasat pe bebe cu fetita mea de 8 ani. La un moment a venit tipind cu el in brate strigind ca a cazut jos. ea l-a asezat intr-un fotoliu care se roteste in jurul axei sale si probabil din viteza copilul s-a rostogolit si a cazut cu fata in jos!!
Acum are nasucul rosu probabil de la lovitura , nu a plins mult, l-am pus un pic la piept si a adormit.
Ce sa fac? Sa merg cu el la medic ? La 3 luni sint primejdioase asa cazaturi cu fata in jos?

P.S. Nu de ajuns ca bebe a plins dar si fata e intr-o stare de soc, s-a speriat si ma tot intreaba daca bebe va trai si nu va pati nimic.

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului catandry

Nu pateste nimic mami, stai linistita, si daca patea ceva la nasuc deja iti dadeai seama. nu cred ca exista copil care sa nu fi cazut macar o data pana la 1 an, nu mai vorbim cand incep sa mearga si cazaturile, loviturile sunt aproape zilnice. lavi are mereu vanata pe picioare si iri s-a sarait putin si cu fata de covor. oricum, daca bebe nu varsa si nu pare dezorientat, daca respira ca si pana acum pe nasuc inseamna ca este bine. atentie de acum unde il lasi chiar si cateva secunde, gata, a devenit mobil. va pupam dulce si crestere frumoasa!

imaginea utilizatorului natanela

Multumesc mult mami catandry, ca de cind a cazut parca ma doare si pe mine capul. Bebe pare ok, mai putin noi caci alergam la cel mai mic sunet al sau

imaginea utilizatorului Diancik

nu pateste nimic, la mine tot la luni a cazut, m-am speriat si am chemat salvarea, asistenta de pe salvare mi-a zis ca ei cand sunt foarte mici si au oasele moi si nu patesc nimic. Daca nu varsa inseamna ca totul e bine.

imaginea utilizatorului maria-cristiana

Urmărește/l atent, nu ai idee dacă a căzut din viteză sau s-a aplecat?
Dacă nu i-a curs sânge din nas nu s-a umflat probabile bine.
Loviturile la nas când sunt mici se văd mai târziu , dacă au deviație de sept.
Pe Maria la 3 ani a lovit-o un copil cu mingea in față mai mult spre nara dreaptă, a fost roșie și avea urma de la minge pe față.
Acum are o deviație de sept.

imaginea utilizatorului natanela

a cazut din viteza, a recunoscut fiica-mea dar cica nu era viteza mare. Singe nu a curs, nasul era un pic rosu dar acum vad ca a trecut roseala. a dormit, s-a trezit nu demult , a mincat si cred ca vom iesi un pic afara.
Sint vinovata ca trebuia sa nu-l las cu fetita dar in acelasi timp nu puteam sa nu vorbesc cu pediatra care imi dadea o consultatie la telefon. Baiatul dormea si s-a trezit . Fiica-mea cu mintea ei de copil l-a culcat pe scaun si-l rotea crezind ca se va linisti. iar acela la o cotitura a cazut cu fata in jos. Ea l-a insfacat si in isterica a alergat la mine. iata toata povestea.

imaginea utilizatorului natanela

Va multumesc fetelor !!

imaginea utilizatorului aDORAble88

Mami nu stiu ce sa zic, dar daca nu s-a lovit rau inseamna ca totul e ok...doar ca nasucul e putin rosu nu e f tragic! Al meu bebel a cazut prima data de pe canapea, la 6 luni....pur si simplu s-a rostogolit si a cazut cu capul pe parchet! Mai mare a fo sperietura decat lovitura pt k a plans f putin! Acum o luna mi-a cazut iarasi direct in maini din pat, dim la 6...am crezut k fac infarct, noroc ca avem covor pe jos Wink)
Si a cazut si a treia oara acu 2 sapt...tot din pat, rostogolindu-se....direct in cap; o sec nu am fo atenta cat sa ma ridic din pat si uite! Acum e perioada cea mai critica pt ei, dupa ce incep sa stea in fundulet,sa se intoarca...trebuie avuta mare, mare grija! Pot chiar unii sa-si rupa vreo manuta ceva!