cate mese trebuie sa aibe un bebe de 10 luni pe zi si cam de cantitate ?

cate mese trebuie sa aibe un bebe de 10 luni pe zi si cam de cantitate ?

imaginea utilizatorului Cristina78

Buna mamici!As fi vrut sa stiu cam ce mananca bebeii vostri la 10 luni...Eu am senzatia ca bebele meu nu ia in greutate suficient.A crescut mult in inaltime,dar in greutate nu a mai luat de vreo 2 luni.Are 8.5kg la 10 luni.Are multa energie,e vioi,vesel,papa si piept,si mancare,supe pasate de legume cu carne de pui,ficat,galbenus de ou,carnita de vita bineinteles in fiecare zi altceva,le variem.nu vrea lapte praf de nici o culoare,ii mai dau din cand in cand cu cereale.Dupa-amiaza ii dau fructe cu biscuiti sau cereale,iaurt,sau ii mai dau pireu de cartofi.Mananca tare bine,si totusi nu ia in greutate.oare de ce?

imaginea utilizatorului maria

draga cristina, greutatea baietelului este buna. fii bucuroasa ca baietelul mananca bine si de toate . din cauza ca este atat de jucaus si de energic nu mai creste in greutate asa ca inainte. atata timp cat este activ, se joaca si se dezvolta bine, nu trebuie sa-ti faci probleme

imaginea utilizatorului david_kriyss

cristina ti-am zis sa nu te ingrijorezi...si david e slabut si mananca f bine cand nu e bolanvior
pai de mese ar trebui sa aiba 4-5 mese pe zi...si laptele,draga mea,fie el praf sau matern ramane tot de baza.de obicei la aceasta varsta ei refuza laptele,eu nu ii mai dau simplu de vreo 3 luni,numai cu cereale,,,asa ii schimbi gustul si ai sa vezi ca o sa manance
pai de ex david care are 11 luni jum.are urm mese pe zi..::::
dim,la 6-7 ----210 ml lapte cu cereale,
la 10-fructe aprox 130 gr
la 12-13---legume cu carnita,etc
la 16---iaurt
la 18---210 ml lapte cereale
la 20---mancarica(legume,supa,etc)

imaginea utilizatorului cristinik

si Andrei are 10 luni peste o sapt si are 9 kg. La fel si mie imi parea ca e prea slabut cand vedeam alti copii mai dolofani. Dar saractul mananca bine dar ca si al tau e f vioi, nu sta locului o clipa. Cum vrei sa ia in greutate? Sanatos sa fie si daca mananca e cel mai important.

imaginea utilizatorului cristinel

si Cristinel are 10 luni si 9,300kg, mie imi place cum e nu as vrea sa fie mai grasut, mananca bine cam ce ziceti si voi ca papa si ai vostri, sanatate tuturor si sa cresteti mari!

imaginea utilizatorului teodora811

si eu am o fetita care face acuma pe 1 martie un anisor si la fel ca si voua mi se pare ca nu ea in greutate de mancat mananca eu zic destul de bine dar are doar 8,800 dar este mai micuta de inaltime,este vioaie acum a invatat sa si mearga.Doar ca eu ma consum f mult si tot timpul am impresia ca are cate ceva de nu ia in greutate.Am nascut-o cu 3.600 iar la sase luni avea 7.200 se incadra perfect in graficul de crestere si greutate dar de atunci a mai pus doar 1.600 nici nu stiu daca este bine.Acum la un an o sa ma duc cu ea la un pediatru recomandat de cineva sa vad ce zice ca asta de familie ce il avem noi se uita la ei doar superficial mereu cand mergi iti spun ca este ok .O sa va spun dupa ce face un control cum ne incadram.

imaginea utilizatorului teodora811

Va mentionz ca eu in general o cantaresc pe cantarul de baie si nu stiu cat de bn o cantareste deoarece nu poate sa stea bn pe el se tot misca.

imaginea utilizatorului bota ioana florina

fetita mea are 10 luni si are 11 kilograme dar noi inca avem 3 mese de lapte pe zi

imaginea utilizatorului bota ioana florina

azi a inceput sa mearga singura a facut 3 pasi oare nu este pre repede?

imaginea utilizatorului bota ioana florina

azi a inceput sa mearga singura a facut 3 pasi oare nu este pre repede?