Cate mese pe zi trebuie sa aibe un bebe de 6luni?

Cate mese pe zi trebuie sa aibe un bebe de 6luni?

imaginea utilizatorului AndreeaG

Buna mamicilor!eu am o fetita de 6luni si as dori sa-mi scrieti cate mese pe zi au ai vostri?
va zic meniul nostru:
6 dimineata lapte 240ml
12 pireu legume(sau altceva)+un fruct (mar,para razalit)
16 iaurt cu biscuite
19 lapte 240ml
Ai vostri cat papa???

imaginea utilizatorului michi

Nu te supara ca iara ma infurii, la 6 luni copilul ´e un sugar si trebuie sa bea mai mult lapte. Al meu are 6 luni si maninca; dimineata 6.00 lapte, la 9.00 -lapte, la 12.00 -2-3 linguri pireu de dovleac galben+lapte, la 15.00 lapte, la 19.00-lapte, la 21-lapte, la 03.00 lapte. E sanatos tun, sta in fund, merge da-a busilea de o saptamina desi bea aproape numai lapte.

imaginea utilizatorului cosmina

bebe are 6 luni si ai inceput diversificarea probaqbil ceva mai devreme daca mananca deja legume, fructe. probabil ca a mancat lapte praf si atunci se poate incepe mai devreme diversificarea. nu e bine sa ii dai biscuiti mai bine e sa-i inlocuiesti cu cereale.

imaginea utilizatorului AndreeaG

Am inceput devreme diversificarea pe la 4luni si o alptam da era f curioasa la ce mananc eu,si am inceput cu suculet de fructe de morcov si mar si pe la 5luni papa deja mar razalit si cereale de bebe preparate cu laptele meu si i placeau f mult
Iar biscuitii sunt pt bebe fara gluten si fara ou imbogatiti cu vitamine si se pot pune si in biberonu cu lapte.
Tin sa va spun ca noi locuim in Italia si aici se gasesc f multe produse pt bebe si preparate de la 4luni,crema de orez,tapioca 4cereale si se prepara cu lapte sau supica
Am inceput devreme diversificarea si pt ca eu am o fetita f activa si curioasa

imaginea utilizatorului katka77

Si noi am inceput diversificarea mai devreme, pentru ca nu aveam lapte de mama. Chiar daca bebele are aproape 7 luni, tin neaparat sa manance de 4-5 ori lapte pe zi, depinde de el cat cere, dar mai putin de 4 niciodata. Dimineata intre mese ii dau mere sau pere cu zeama proaspata de rodii, la pranz pireu, iar seara cereale. Sa nu-i dai biscuiti!!!