Bebe de 3 luni racit!

imaginea utilizatorului mirumati

Fetelor, Patrick a racit! E fornait, tuseste si stranuta. Ce sa-i fac? Ieri batea vantul cam tare si pe el il apucase o criza de plans si cred ca a tras aer rece. I-am dat 2,5 ml de Panadol si 1 ml de Rhinatiol, ca tuseste rau. Stiti ceva remedii nemedicamentoase? Ca parca nu as vrea sa il indop cu medicamente de la 3 luni...

imaginea utilizatorului Flory_83

mirumati, cauta despre oscillococcinum
se da la bebelusi
sanatate

imaginea utilizatorului Flory_83

si e homeopat

imaginea utilizatorului chris

Drenor O.R.L(pt fornaiala),Phitolacca si Belladona pt. febra(granule homeopate care se dizolva in ceai)...si ser fiziologic sa-i cureti nasucul sau apa de mare ..in caz ca micutul nu poate respira bine mai ales cand doarme , pune ceva sub patut in asa fel incat el sa fie un pic inclinat (sa nu aibe pozitia orizontala perfect) asta il ajuta sa respire mult mai usor ..sanatate multa !!

imaginea utilizatorului chris

mirumati ce fel de tuse are patrick ?

imaginea utilizatorului mirumati

Multumesc pentru sfaturi! O sa incerc cu ce mi-ati spus.
Chris, e ceva intre tuse uscata si incarcata...nu-mi dau seama exact. Dar parca e mai mult uscata...si e si putin ragusit.

imaginea utilizatorului michi

daca e tuse uscata e bun belladonna, mirumati, daca papa bine si e vital nu trebuie sa-i dai medicamente, probabil ca are o rinita, nasucul plin cu mucisori si de acolo vine si tusea. Apa de mare la nevoie, cel mai bun e lapticul de mama, tu ai, deci pune-i in nasuc citeva picaturi inainte de fiecare supt.

imaginea utilizatorului mirumati

Multumesc Michi. Nu stiam ca se poate pune lapte si in nasuc!
Papa foarte bine, doar ca uneori se enerveaza ca nu poate suge si repira in acelasi timp, din cauza mucisorilor. Ziua mai merge sa scoatem mucii cu batista bebelusului, dar noaptea...o sa zica vecinii ca am innebunit!
Febra inca nu a facut, sper nici sa nu faca. Dr. a zis sa ii dau 3 zile preventiv Panadol, la 8 ore. Cica ar fi bun si pt raceala. O sa caut in farmacie si ce ati spus voi. O fi scump Belladonna? N-am luat niciodata...

imaginea utilizatorului michi

nu stiu cit costa la voi, dar incearca inainte de fiecare supt cu laptic de la tine, e gustos, nu ustura, nu irita. Eu cred ca panadolul nu ajuta mult la raceala.

imaginea utilizatorului raresanca

daca e si ragusit s-ar putea sa fie si o laringita.asa a facut si al meu bebe.i s-a facut o injectie de dexametazona si gata am scapat.dar bebe al meu are 6 luini si jumatate.nu stiu ce sa zic .mergi la un pediatru daca tuseste.