BEBE AL MEU A A AVUT DIAREE

BEBE AL MEU A A AVUT DIAREE

imaginea utilizatorului miuta

SUNT FOARTE INGRIJORATA BUNA AM SI UITATA SA VA SALUT MAMICILOR.AM UN BAIETEL DE 9 LUNI JUMATE SI ACU 2 SAPTAMANI A FOST DIAGNOSTICAT CU LARINGITA .DUPA TRATAMENTUL PRESCRIS I-A RAMAS HARAITURI IN PIEPT SI AM AJUNS IN SPITAL CU BRONSITA ACUTA ACOLO TOTUL A DECURS BINE AM FACUT AMPICILINA INJECTII AEROSOLI SI PASTILE DE PREDNISON SI ALTELE DE FEBRA LA 5 ZILE AM IESIT DIN SPITAL CU TRATAMENTUL ACASA DAR FARA INJECTII ANTIBIOTICUL ADMINISTRANDU-I-SE PE GURITA .DAR ACASA A INCEPUT GREUL LA ORA 6 A VOMAT IAR A DOUA ZI DIAREE 6 SCAUNE APOASE .AM DAT REPEDE PE ZEAMA DE OREZ 2 ZILE ,TIMP IN CARE FACEA 5,6 SCAUNE PE ZI
ACUM AM MAREA PROBLEMA DIAREA I-A INCETAT FACE DOAR UN SCAUN PE ZI DAR II CHIORAIE TARE MATELE SI IL DOARE BURTICA CE AS PUTEA FACE SA IL AJUT SI ESTE FOARTE AGITAT

imaginea utilizatorului michi

pri administrare de antibiotic s-a distrus flora microbiana din intestin, de aceea aceste probleme. ar fi bine sa-i dai un produs care contine Escherichia coli si enterococcus faecalis, reface flora microbiana in intestin. Mult iaurt, mincare sanatoasa, fara zahar, si daca mai alaptezi mult, mult lapte de mama.

imaginea utilizatorului michi

lactobacillus e bun , se gaseste la farmacie.

imaginea utilizatorului raresanca

sunt bune pliculetele de biotics atunci cand ii dai antibiotic suspensie.poti sa incerci

imaginea utilizatorului michi

da, biotics e bun, contine lactobacillus si bifidobacterii.i-au daz injectii intramusculare la un sugar?

imaginea utilizatorului ale_ioana

michi si bebele meu a facut antibiotic intramuscular la 2 luni jumate,a avut o diaree infectioasa.de ce ii afecteaza pe bebelasi?

imaginea utilizatorului michi

e interzis de vreo 20 de ani, cred ca doar in ro se mai practica. Antibioticul se da doar oral sau intravenos.

imaginea utilizatorului michi

complicatiile injectiei intramusculare;
fibroza musculara
absces si absces septic
atrofii de tesut adipos si muscular
lezare de nervi
in plus TRAUMATIZARE
antibioticul actioneaza cel mai bine intravenos, nu are complicatii si nu doare. Acasa e periculos sa faci un antibiotic la copii, pericol de soc anafilactic( an vazut in viata mea si nu e nimic frumos), si ce asistenta sau chiar medic are medicamentele de reanimare la indemina acasa? Un tratament cu antibiotic se face la spital daca trebuie administrat parenteral, nu acasa.Cu antibiotice nu e de jucat.

imaginea utilizatorului ale_ioana

am fost interanta cu el 8 zile acolo i-au facut,primele 2 zile i-au facut intravenos,dar apoi i s-au spar venele si l-au chinuit 45 de minute pana iau gaurit toate venele si s-au dat batute,asa au inceput intramuscular.niste incompetente,intr-un spital de pediatrie sa nu fie in stare 2 asistente sa-i gaseasca copilului o vena pt branula timp de 45 de minute Loser imi venea sa le strang de gat cum chinuiau copilu

imaginea utilizatorului miuta

da i-au dat injectii ampicilina de doua ori pe zi in sold are saracu soldurile praf
am cumparat biotics baby .cum sa il dau sa se refaca mai repede piticul meu,m-i se rupe sufletul cand il vad asa de agitat si nu mananca ce fel de iaurt sa ii dau simplu?

imaginea utilizatorului elizanicole98

cel simplu e indicat ,cu fructe e inca prea mic sa-i dai si risti sa-i complici diareea

imaginea utilizatorului michi

cel mai bun e iaurtul simplu, fara gelatina, sa te uiti ce contine daca il cumperi, cel de casa ar fi ideal. Pacat ca sint medici care inca nu inteleg ca asa ceva nu e voie, injectii in sold, sper sa se refaca si sa nu aibe probleme, sanatate la baietel. biotics baby trebuie dat cum scrie pe prospect, eu nu cunosc acest product, nu stiu ce concentratie are, poate stiu alte mamici.

imaginea utilizatorului ale_ioana

noua ne-a prescris medicul de 2 ori pe zi un plic(avea 2 luni jumate)il prepari cu apa,cred ca 30 ml la un plic