azi a facut pipi f putin

imaginea utilizatorului rihanna

Buna seara .azi fetita mea a facut pipi f putin de vreo 2-3 zile face scaune mai moi nu foarte dese ieri de ex a facut de vre5-6 ori si azi de 2 ori febra a facut dimineata 38 rectal ii ies si cei 2 canini e cam mofturoasa si cam atat alte simtome nu are ce crede ti de la ce ar pute-a fi?????

imaginea utilizatorului tmeda

La eruptia caninilor multi copii fac febra. Dupa cum spui fetita ta a avut si febra si scaune moi asa ca s-a deshidratat putin si de aceea a si urinat mai putin. Nu e nici o problema. Dar sa te astepti sa fie greu cu caninii. Multi fac diaree apoasa, sunt foarte nervosi, se dau cu fundul de pamant. Sunt de la durere. Ai nevoie de multaaa rabdare iar bebele de multa iubire si compasiune.

imaginea utilizatorului Yannis

mami eu zic ca e enterocolita !!! toti medicii cu care am discutat mi-au spus ca nu se asociaza febra si scaunele moi cu eruptia dentara !nu mai pune febra si scaunele moi in baza dintilor!!!! daca a avut 6 scaune pe zi ,nu face pipi si a facut si febra inseamna ca e deshidratata ceea ce e FOARTE PERICULOS pentru bebelusi!!!!are si mucus in scaun? mergi la medic !!
pana atunci da-i sa bea multe lichide ..chiar si apa plata daca nu vrea ceai de menta, iti recomand probioticele si prebioticele BIO SUN ...sunt foarte bune , regim alimentar ..pilaf cu piept de pui (carnea sa fie fiarta separat ) , branza proaspata facuta in casa nu cumparata pt ca majoritatea contin smantana , paste fainoase cu branza , banana ,morcov fiert ....
medicul hotaraste daca e nevoie si de ceva medicamentos de genul smecta ,furazolidon etc
multa sanatate Kiss

imaginea utilizatorului catandry

Multa sanatate mami! Febra nu e buna, mami Yannis are dreptate si te sfatuieste bine, parerea mea. Noua ne-au iesit trei canini o data si nu am facut febra. Nervisori da, dar doar atat. la o masea a avut scaune mai dese si mai moi - dar nu diaree ci doar nu a mai facut buline ca de obicei- insa nu febra. Aveti grija de voi, sanatate!

imaginea utilizatorului Connsta

Buna, sper ca sunteti mai bine, avind in vedere ca scriu peste 2 zile, vreau si eu sa va atentionez ca in cazul diareei nu se poate sa manince banana bebe, asa mi-a spus medicul cind aveam si noi problemuta asta, sanatate multa! Pupici!

imaginea utilizatorului rihanna

Va multumesc pt sfaturi.mami connsta babana nu poate manca are intoleranta la banane dar sunt mai bine febra a facut doar in acea dimineata si maximul era 38 de atunci nu a mai facut pipi face acum normal si cu diareea a disparut se pare ca a mancat ceva ce nu ia priit la burtica sau nu stiu ce o fi fost acu e f bine va multumesc