ASPIRATOR NAZAL LA BEBE?

imaginea utilizatorului bratu ana maria

SUNTETI DE ACORD CU ACESTA?
CUM VI SE PARE?

imaginea utilizatorului crismina

sunt de acord...e super aspira tot fara durere...doar ca face zgomot...eu prima data am incercat la mn si e super...nu simti decat un aer rece...

imaginea utilizatorului maraki

aspirator nazal se poate numi si pompitele care nu se conecteaza la aspirator,eu am una si este fff buna.

imaginea utilizatorului iannis

sunt bune si indicate caci vine sezonul rece..si nasucul trebuie sa fie curatel..

imaginea utilizatorului maira

eu nu folosesc pt ca mi-a spus doctora ca pot traumatiza bebei

imaginea utilizatorului yasmin

daca e un aspirator care face zgomot cat ala cu care aspiram casa da, poate sa-l sperie dar daca e pompita sau acel care tragi tu secretiile, nu poate sa-i faca decat bine..nu uitati ca atunci cand la un bebe ii curge nasul primul lucru sunt spalaturile nasucului cu ser fiziologic, asa se vindeca mai repede si secretiile nu se duc in gat, sa apara tusea nici in urechiuse sa apara otita..

imaginea utilizatorului AliceNeagu

Eu am luat manual de la Chicco si sunt f. multumita ca nu face nici zgomot sa sperii puiutul ...pun putin ser fiziologic inainte, daca mucisorii sunt uscati si apoi cu pompita manuala se rezolva totul Smile

imaginea utilizatorului kuklitza

cu pompita manuala..si apa de mare ...e totul oke.Si mie mi-a fost teama sa cumpar conectat la aspirator,am inteles ca nici nu e indicat pana la 3 luni.
Crestere frumoasa... Big Hug Big Hug

imaginea utilizatorului murilia

Big Hug Kiss eu nu sunt de acord .aici ni sa spus clar sa nu il folosim pentru ca poate sa i se slabeasca vreo venuta si sa ii tot curga sange din nasuc.sa stiti ca eu cu cea mare am ajuns la spital din cauza ca in romania ,de cate ori era racita imi spunea doctoru sa folosesc aspiratoru.credetima ca foarte des ii da sangele pe nas.fiecare face ce vrea .eu una nu o sa-l folosesc.eu o curat cu ser fiziologic.dupa ce am nascuto ma invatat doctorita cum sa ii spal nasucu.

imaginea utilizatorului Sara Stefana

Eu am batista bebelusului, am folosit-o de vreo 3-4 ori, e foarte buna insa daca nu e utilizata corespunzator poate dauna bebelului, mare atentie.

imaginea utilizatorului onuka

si e chiar ok,pana la 4 luni mi-a fost frica sa o folosesc ,faceam doar lavaj nazal si aspiram cu pompita .

imaginea utilizatorului beatrice

avem si noi pompita dar bb plange numai cum o simte la nasuc... am cam folosit batistuta ....

imaginea utilizatorului ioa

eu am un aspirator nazal cu care ii trag eu cu gura.ii dau prima data cu apa de mare si dupa cateva secunde ii trag.cand am fost acasa mi-a fost foarte racit si o pediatra m-a speriat si mi-a zis ca tre sa-i trag neaparat mucisorii ca daca nu face otita si mi-a spus sa-mi cumpar batista bebelusului,aspiratorul nazal ce se ataseaza la aspirator.l-am folosit de vreo 2-3 ori,cu chiu cu vai,ca nu ii placea ,si pana la urma am revenit la cel dinainte.intr-adevar de tras ii tragea bine mucisorii dar il speria mult zgomotul.