Alimente care influenteaza negativ lactatia

Alimente care influenteaza negativ lactatia

imaginea utilizatorului Flory_83

am citit tot prin ce ati scris voi si am vazut ca mama daca consuma lapte in momentul in care alapteaza, produce colici la micut. apoi ceapa si usturoiul nu sunt indicate deoarece schimba gustul laptelui si bebe nu mai papa. fasolea si alte legume de genul ei produc iar colici. e adevatat sau sunt mituri? care alte alimente ar trebui evitate in momentul in care alaptam?

imaginea utilizatorului lilia

eu mai stiu ca nu trebuie sa manance mama fructe crude ca poate face bebele diaree numai compot dar nu stiu daca e adevarat am auzit si eu

imaginea utilizatorului michi

nu e adevarat.

imaginea utilizatorului michi

ce ii face bine la mama ii face si la bebe. Daca mama se baloneaza de la un aliment, nu-i face bine nici la bebe. Eu spun in primele saptamini trebuie evitate ;ceapa si usturoi crud, varza acra, prea mult lapte de vaca,fasole uscatasuc de portocale sau citrice, prea multe rosii cruzi, condimentele si tot ce o baloneaza pe mama. Eu am mincat de toate si copii mei nu au avut niciodata colici.

imaginea utilizatorului michi

lapte de vaca nu am baut, fiindca nu-mi face bine, deci l-am lasat la o parte.

imaginea utilizatorului kmy

Mama poate sa manance orice, bebelusul nu va face niciodata diaree de la laptele de mama, doar daca nu-si face o igiena corespunzatoare. Iar in privinta schimbarii gustului la lapte de la anumite alimente consumate de mama, este adevarat. Eu nu am patit-o, eu am mancat orice, fara sa-l deranjeze pe micut. Iar in privinta colicilor la bebe, nu stiu cat influenteaza hrana mamei, ca eu am avut grija, la inceput ,ce mananc, dar Mihai tot avea colici. Asa ca am inceput sa mananc orice, caci tot aia era. De colici nu prea ai cum sa scapi, deoarece, asa se maturizeaza intestinele, ceea ce este foarte bine. Din contra, cei care nu au colici au o problema, se zice ca ar avea probleme mai tarziu cu tractul intestinal.