imaginea utilizatorului Lea93

oare am probleme daca...

Buna mămici nu am fost de mult pe forum sunt însărcinată in 11 săptămâni ,problema mea este ca azi am avut o scurgere gălbuie ,sânii nu mă mai dor sunt doar grei si greturi nu prea am mănânc putin am vomitata doar o data si in rest mă simt parca nu as fi însărcinată cu totul ca am fost la doctor si mia făcut o eco si sa văzut bebelusul este normal asa ceva .

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului Elenaen

Sa fie bebe??

Buna ziua tututor!!! Sunt noua pe acest forum si ma bucur nespus de mult sa va cunosc! Eu si sotul meu suntem impreuna de 4 ani si inca nu ne-am programat venirea lui bebe desi folosim metoda retragerii chiar daca nu este una dintre cele mai sigure metode.

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului Daniela Bajo

Sunt stresat ajutatima

Buna numele meu e daniela daca cu va ma puteti ajuta am 35 de ani si rămîn însărcinată nu stiu sa am vro problema,nu prea am fost la medic am luat si acid folic dar nu ma ajutat pina acum si tare îmi doresc o fetita sunt enorm de supărată ca nu ramin

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului cornelpasare12

Se poate renunta la tutun in 30 de zile?

Se poate renunta la tutun in 30 de zile?

imaginea utilizatorului crina22

SEXUL COPILULUI

Buna mamici .. ce mai faceti? Nu mai e asa activ forumu ... ca inainte ... sunt insarcinata in 21 sapt cu bebe doi si la eco a fost un soc la privat ne a zis fata la spital baiat ..nu stim ce sa credem si ce sa cumparam .... Laughing) dupa cum stiti sunt in uk si aici ultimul eco e la 20 sapt Smile v a pup si v a imbratisez cu drag !

Adaugat in:  
Emite conţinut