imaginea utilizatorului stely15

varicela in 11 saptamni de sarcina

Am facut varicela in 11 saptamani de sarcina!Ce sa fac?

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului lilicris

greturi la ovulatie

Confused Confused

buna fetelor,

sper sa imi raspunda cineva.......

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului macovei simona

nu vorbeste la un an si sapte luni

baietelul meu are un an si sapte luni si nu vb. spune doar mama, tata, nana, hai.... si astea numai cand are chef.... nu vrea sa repete dupa mine.... intelege absolut tot! cand ii cer ceva imi aduce, cand vrea ceva stie sa ma faca sa inteleg, dar nu vb... cand spune cate un cuv se rusineaza si nu mai vrea sa spuna nimic.... deja incep sa imi fac griji! oare e o problema? ajutati-ma, va rog!

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului jesica204

Dezamagita

Mamici scumpe,

Trec din nou printr-o perioada grea. Dupa aproape doi ani de casnicie am revenit la tara la parintii mei cu fetita de un an si 6 luni.Am plecat de la sot. Intre timp am scris si cererea de divort, Miine plec la locuinta unde sta sotul cu mama si fratele lui sa imi iau toate lucrusoarele mele si a fetitei.
Nu vreau sa scriu mult despre povestea mea.
Pe scurt.

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului mire22

Aceleasi probleme

Fetelor sunt disperata.. in 13 aprilie Stef începe gradinita.. Și noi încă nu vorbim cum ar trebuii.. Are deja 3 ani și 1 luna.. Nu mai știu ce sa ma fac cu el.. Pe zi ce trece ma îngrijorez mai tarr mai tare.. Si iar ce ma dispera de zile e faptul ca nu vrea sa mănânce mâncare gătită.. În afara de supa cu galuste altceva nu mănâncă gătit doar prostii..

Adaugat in:  
Emite conţinut