imaginea utilizatorului Adrianaolaru17

greutatea la 6 luni

Buna seara! Am un baietel de 6 luni si are 70 cm si 11.7 kg. Ar trebui sa il pun la dieta? PEDIATRA ASA NE_A RECOMANDAT DAR E CAM DIFICIL PENTRU CA E UN MANCACIOS.

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului jessica

buna...as avea o intrebare

buna....n-am mai intrat de muuuuult...as avea o intrebare dak stiti sotul meu ii in londra si mi-o facut procuri k sa le fac pasapoarte la copii si pt iesirea din tara...si mi le-a trimis prin posta k or zis k trebuiesc originale,mi le-o pus martea trecuta cu aviz de primire si ink nu or ajuns km in cat ajung oare deja ii o saptamana

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului CristinaS

Fara menstruatie de 9 luni , dupa nastere !

Buna mamicilor.Bebele meu face 9 luni si mie nu mi-a venit menstruatie dupa ce am nascut.
Stiu ca ii posibil cand alaptezi ,dar asta inseamna ca nu vine deloc cat alaptez?
C-am toate mame care cunosc au menstruatie si alapteaza.Nu au regulat cei drept.Cu fetita am alaptat pana la 5 luni si a 6 luna a venit menstruatie. Mai este cineva in asa situatie?

Adaugat in:  
imaginea utilizatorului barau

constipatie?

baietelul meu are o luna si 3 saptamani si nu a mai iesit afara cu scaunul de 24 de ore....da aere dar nu face nimic si se agita,se screme dar nimic.E normal sau ar trebui sa merg la medic sau la farmacie sa cer ceva pentru constupatie? va rog mamici care a-ti mai trecut prin asta spuneti-mi parerea voastra

imaginea utilizatorului t.m.

sarcina

Inka o data buna.Sunt in saptamina a 28 de sarcina.Si medikul mi-a prescris sa i-au supozitoare mycogynax si indometacina.Insa in prospectu scrie ka sunt kontraindicate in sarcina.A mai primit cineva asa fel de supozitoare?

Adaugat in:  
Emite conţinut